A Travellerspoint blog

Reisefeber

Nå nærmer turen seg med stormskritt og jeg begynner å kjenne at reisefeberen kommer snikende. Det er mye som skal bli ferdig før avreise, men nå er det ikke lenge igjen!

"Kompani kaos" skal på tur, og det er ikke bare-bare... Siden jeg har lært meg at personvern er viktig kommer jeg ikke til å legge ut navn på noen i familien, her er det nemlig Far og Stemor, Søster, Bror, Samboer'n og meg selv som skal på tur.

Søndag 25. 6. klokken fryktelig tidlig, setter vi kursen mot det store utland, nærmere bestemt USA. Vi skal bytte fly i Amsterdam og derfra går ferden til San Fransisco.

Nå er det bare 4 dager til avreise og jeg merker at reisefeberen sniker seg innover meg. Det er så utrolig mye jeg må rekke å gjøre før vi reiser, både på jobb og med oppussing av hus. Jeg har skrevet en pakkeliste som sikkert må revideres åtte ganger før den er komplett, vaskemaskinen går for fullt og rene klær sorteres i "Får være med til USA"- og "Må bli hjemme"-bunker.

Vi skal være borte i tre uker, så det er en fordel å planlegge grundig. Vi må nok få organisert litt klesvask underveis uansett, men det får vi ta etterhvert.

I ledige øyeblikk leser jeg reisebrosjyrer og artikler om USA på nettet. CD-mappa fylles med passende musikk og lydbøker til den lange flyturen og nye pass, reiseforsikring og førekort ligger klart.

Nå nettopp fikk jeg telefon fra Søster som gleder seg minst like mye som meg. Jeg fortalte henne om Redwood-skogen Muir Woods som ligger like nord for San Francisco og at jeg ville dit. Det ville hun også, så vi fant ut at Far plasseres på en golfbane, Samboer'n setter vi igjen på en pub, Stemor og Bror sendes på shopping, så kan vi dra til skogen i ro og mak.
;)

Gleder meg så inmari! Til å se og oppleve, ny mat, nye mennesker, enorme fotomuligheter, Disneyland, Las Vegas, Chinatown i San Francisco...

Er det ikke søndag snart?

Posted by anneks 03:30

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint