A Travellerspoint blog

Welcome to Las Vegas

Dette er helt sykt! Vi er i en annen verden!

I dag morges sto vi opp klokka seks og kjørte mot Las Vegas. Det var mye trafikk ut av Los Angeles, men det gikk da greit. Vi stoppet i Baker på "The Mad Greek's Cafe" for å drikke milkshake, som visstnok skal være verdens beste. Er kanskje ikke helt enig i det, men det var godt ed noe kaldt å drikker. Milkshake med peanøttsmør var nytt for meg, men det fungerte overraskende bra. Er man i Amerika så er man i Amerika!

Vi kjørte på en endeløs vei gjennom Mojave-ørkenen. Tørt og goldt landskap så langt øyet kunne se. Overraskende nok kjørte vi plutselig inn i en regnbyge, det regnet så støver sprutet og det glimtet i lyn. Heldigvis kom vi i utkanten av bygen så vi fikk bare noen dråper på oss.

Vi har jo en cabriolet og kjørte hele turen med taket av. Så lenge vi fulgte trafikken (ca 120 km/t) gikk det greit, men da vi svingte av Highway 15 og tok av mot The Strip i Las Vegas ble det så varmt at det gjorde vondt. Da vi prøvde å finne innkjørselen til hotellet, Mandalay Bay, måtte vi slå opp taket. Temperaturen er rundt 40 grader, og det er litt mer enn vi er vant med...

Hotellet er ufatelig stort og utrolig fint. Vi kom så tidlig at rommene ikke var klare, så vi tilbrakte noen timer ved bassenget, eller rettere sagt bassengene først. Et stort basseng med egen strand og bølgemaskin, en elv der vi kunne flyte rundt i store baderinger, flere mindre bassenger og boblebad.

Foreløpig har vi bare sett vårt hotell, men det er en merkelig blanding av ekstrem luksus og rølpete Syden-stemning. Samboere ble storfornøyd da han oppdaget at baren selger bøtter(!) med ølflasker og is. Her er gull og glitter og marmor, utrolig flotte omgivelser og fantastisk service. Allikevel er det ingen som regaerer når man kommer drassende på en enorm badering, bærende på to ølflasker og i søkkvått badetøy. I vegas går visst alt an!

Etterhvert følte vi oss passe grilla og fikk rom. Og for et rom! I 20. etasje, med vinduer fra gulv til tak og med fantastisk utsikt over bassengområdet. På badet er det separat dusj og badekar, eget rom med do og selvfølgelig shampo, balsam, bodylotion og lekre såper. :)

Bilder kommer, jeg må bare ta dem først! ;) Stjeler et fra hotellets hjemmeside så lenge.

main_img_beach.jpg

Posted by anneks 17:26

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint